lauantai 22. syyskuuta 2012

ti 18.9.2012

Kiireistä labraselosteen tekoa ja illallinen kansainvälisen toimiston Annette:n luona


Tiistai oli viimeinen päivä palauttaa labraseloste, jota en ollut ehtinyt viikonloppuna tekemään mm. sen takia, että minun piti lukea maanantain tenttiin. Labraselosteen tekeminen luentojen jälkeen oli erittäin hauskaa, koska tein sitä ensimmäistä kertaa yhdessä Solitan ja Sunin kanssa (kaksi kurssikaveriani). Olimme Ward Beecherin (luonnontiedetalon) tietokoneluokassa tekemässä. Meidän piti saada ne tehtyä klo 17 mennessä, koska muuten arvosanan enimmäispistemäärä laskee 10 % per päivä. Kellon lähestyessä viittä, piti taktikoida, että viitsiikö palauttaa selosteen sellaisenaan vai ottaa -10 % pois maksimipistemäärästä. Me kaikki päätimme lähettää sen sellaisenaan. Toivottavasti se oli kannattavaa, vaikka labraselosteeni ei todellakaan ollut vielä valmis, sillä esim. jostain kaavoista puuttui numerointi jne.

Illalla kansainvälisen toimiston opiskelija-avustaja Jessica Valsi haki meidät Cafarolta ja menimme kansainvälisen toimiston Annette:n luokse kylään. Hän on kotoisin Englannista/Skotlannista ja hänen miehensä on libanonilainen lääkäri. Paikalla olivat myös pari tyttöä Taiwanista ja yksi Vietnamista sekä heidän kuskinsa.

Ruokana oli aika lailla perinteistä kotiruokaa, joka oli kuitenkin erikoista. Punajuurta, ruusukaalia, perunaa ja kanaa, sisä/ulkofilettä, jonkinlaista paistosta jne. Jälkiruoaksi oli monenlaisia hedelmiä, joista kaikkia en ollut edes maistanut sekä hyvää juustokakkua.

Heiden talonsa oli sisustettu mitä erilaisimmilla tyyleillä, kuten arabialaisella, egyptiläisellä, englantilaisella jne. Talo oli valtava, vaikka se oli kuulemma alueen pienin.

Illallinen oli todella mukava vastapaino labraselosteen kirjoitukselle! :) Kävin myös ennen illallista Zumbassa, jossa oli ensimmäistä kertaa myös em. Jessica.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti