sunnuntai 9. syyskuuta 2012

pe 7.9.2012

Kansainvälinen kahvitunti, kemian miniseminaari, teatteri- ja ravintolailta


Kello 2 menin kansainväliselle kahvitunnille läheiseen YMCA:n taloon. Tarjolla oli mehua, kahvia ja isoja keksejä.

Kansainvälisen toimiston Igor jutteli minun ja Petrin kanssa muun muassa terroristeista ja Empire State Buildingiin tehdystä iskusta. Hänen tyttärensä (tai lapsenlapsensa) oli ollut Empire State Buildingia lähellä olevassa koulussa/päiväkodissa, jossa koululaiset olivat nähneet, kun ihmiset olivat hyppineet alas rakennuksesta. Ihmiset olivat hyppineet alas, koska rakennus oli syttynyt tuleen ja he eivät voineet enää olla rakennuksessa. Ajatella niitä lapsia/nuoria, jotka ovat joutuneet näkemään sen, kun ihmisten pakon edessä täytyy tappaa itsensä hyppäämällä alas. Se on ollut karmiva kokemus.

Igor kertoi myös, että korea on jollakin lailla suomen sukulaiskieli! Olin todella yllättynyt tästä, koska olin luullut, että tiedän, mitkä kielet ovat suomen sukulaiskieliä. Kerroin tästä etelä-korealaiselle ystävälleni Sunille ja hänkin oli todella yllättynyt.

Lähdin kahvitunnilta Sunin kanssa tuntia aikaisempaa kemian laitoksen miniseminaariin, koska halusin tietää, mitä kolme professoria tutkivat. Etenkin minua kiinnosti Dr. Sherri Lovelace-Cameronin esitelmä, koska hän tutkii metallisorgaanisia runkorakenteita, joita minäkin tutkin kandidaatintutkielmassani. Dr. Lovelace Cameronin esitelmä olikin selvästi kolmesta mielenkiintoisin. Naposteltavaa oli taas tarjolla: limpparia, sipsiä, suolanaksuja ja keksiä. Tällä kertaa en ollut enää yllättynyt.

Menimme puoli kahdeksaksi yliopistolle katsomaan teatteria. YSU:lla on nimittäin teatterin ja tanssin laitos. Näytelmän nimi oli Dark Matters, jossa oli vain neljä näyttelijää. Lava oli keskellä ja penkit kaikilla neljällä sivulla. Näytelmä oli trilleri, joka kertoi pariskunnasta, jossa nainen uskoi avaruusolioihin ja väitti, että hän oli mennyt tapaamaan avaruusolioita ja että avaruusoliot haluavat heidän poikansa. Toisaalta mies kai pahoinpiteli naista, jonka takia hän oli poissa. Neljäs henkilö oli sheriffi, josta ei oikein tiennyt, että oliko hän hyvä vai muodonmuuttaja-avaruusolio. Koko näytelmässä ei oikein tiennyt, mitä oli oikeasti tapahtunut, sillä mahdollisia vaihtoehtoja oli niin monia. Tykkäsin näytelmästä tosi paljon. Mukana olivat Juliette (kansainvälisen opiskelijajärjestön pj), Brittany (edellisen kämppis), Amanda (uusi tuttavuus) ja Travis (kansainvälisen opiskelijajärjeston sihteeri).



Näytelmän jälkeen menimme syömään Denny'siin Boardmaniin. Otin Western Burgerin. Meillä oli oikein mukavaa.
Boardmanin Denny's:ssä. Brittanya ei näköjään kiinnosta keskellä olevan Jimmyn jutut ilmeestä päätellen. Itse juon mangosmoothieta.



Amanda syö kana-karpalo-omenasalaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti