keskiviikko 5. syyskuuta 2012

su 2.9.2012

Canfield Fair kansainvälisellä poppoolla

Aamupäivä meni lukiessa Dr. Hunterin lainaamaa kirjaa Crystal Structure Analysis for Chemists and Biologists, joka on yli 800 sivuinen ihanuus. Kirja on painettu silloin, kun olin 4 vuotta. Pidän kuitenkin kirjasta ja se on mieltä avartavaa lukea perusasiaa kristallografiasta, sillä nyt alan tajuamaan useaa eri asiaa, joita en tajunnut kandidaatintutkielmaa tehdessäni. Tämä johtuu siitä, että kahdidaatintutkielmassa keskityin vain erilaisten rakenteiden löytämiseen enkä niinkään peruskrystallografian ja siihen liittyvän labratyöskentelyn lukemiseen. Ehkä kanditutkielman ohjaajani luuli, että oli käynyt kyseisenlaisen kurssin, mutta olin kanditutkielmaa tehdessäni välillä aika pihalla. Joka tapauksessa kirja liittyy täällä amerikassa tekemääni kandidaatintutkielmaan, jonka teen Dr. Hunterin ja Matthias Zellerin kanssa. (Jälkimmäinen on Saksasta.)

Viideltä lähdimme Canfield Fairiin kahdella autolla.

Kuvassa vasemmalta oikealle ovat seuraavat henkilöt: Yanda Kiinasta, Yonatan Etiopiasta, Petri Suomesta ja Yohannes Etiopiasta. Toinen menopeleistämme oli Yonatanin auto. Kuvassa he ihmettelevat elefantin korvaa, joka levymäinen munkki, jossa on kanelia. Yanda mussuttaa ranskiksia.
Kuvassa vasemmalla on Yohannes ja oikealla on Michael, Petrin kämppäkaveri sekä Michaelin tyttöystävä Zi-Qi (lausutaan jotenkin chi-chi). Jälkimmäiset ovat amerikkalaisia. Joku random nainen syö keskellä Corn Dogia, mikä on upporasvassa paistettu nakki, joka on pyöräytetty maissitaikinassa. Tulin messuille Zi-Qi:n autolla.

Facebookista näkyy lisää kuviani ja jos teillä ei ole facebookia, kuvia voi pyytä minulta.


Tapahtuma keskittyi siis maatalouteen, sillä siellä oli kaikenlaisia vanhoja esineitä ja tavaroita ja eläimiä: kukkoja, kanoja, lehmiä, lampaita, kananpoikasia, kaneja, hevosia, kanadanhanhia, poneja yms. Siellä oli myös paljon erilaisia näyttelyitä tai kilpailuita mitä erilaisimmista asioista esim. hienoimmista heinäkasasta, viljakimpusta, maissipaloista, kukasta sekä isoimmasta kurpitsasta, joista isoin oli peräti 404 kg! Valtava!

Kävimme myös yhdessä huvipuistolaitteessa, jonka nimi oli Fireball. Se oli ympänmuotoinen laite, jonka sisällä mentiin edes sun taas ja välillä koko kierros ympäri.Yonathan pelkäsi sitä ihan kauheasti ja hänen kirkumisensa/huutamisensa olivat todella huvittavia ja tekivät kyydistä paljon hauskemman. :)

Ostin messuilta pehmiksen, joka oli Villähteen leivän pehmikseen tai suomalaiseen pehmikseen verrattuna kovempaa ja vohveli maistui oudolta. Hyvää se kuitenkin oli! =) Michael osti cheese-on-a-stick eli upporasvassa paistettua juustoa. *Puistatus* Kuulemma messuilta olisi myös voinut ostaa upporasvassa paistettua voita. Hyhhyh! Kaikki messuilla oli melkein upporasvassa paistettua ja siellä käytettiin vielä tavallista amerkkalaista ruokaa enemmän rasvaa, sokeria ja suolaa.

Tapahtuman jälkeen Michael, Zi-Qi ja minä menimme Taco Bellin Drive-In:iin ostavaan jotain hiukopalaa. Se oli ensimmäinen kerta Taco Bellissä ja ruoka maistui kampuksella erittäin hyvältä. Täällä on sellainen laki, että hanavedestä ei saa veloittaa, mikä oli positiivinen yllätys minulle! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti