lauantai 22. syyskuuta 2012

su 16.9.2012

Retki Clevelandiin katsomaan baseballia ja kiertelemään kaupungilla




Lähdin päiväretkelle Clevelandiin Petrin, Erayn (Turkista), Tylerin ja hänen tyttöystävänsä Tiffanyn kanssa Tylerin autolla. Ostimme ensin liput ja sitten lähdimme kävelemään ympäri kaupunkia. Ensin menimme keskustan jonkun ostoskeskuksen lävitse ja Cleveland Browns Stadiumin ohitse. Stadiumin vieressä oli tiedekeskus, jossa olisi ollut mukava käydä, mutta meillä oli yhteensä vain 3 tuntia aikaa kaupunkireissuun. Tiedekeskuksen vieressä oli Rock'N'Roll Hall of Fame, josta Cleveland on kuuluisa. Kaikki kolme viimeksi mainittua sijaitsevat ihan suurten järvien Erie-järven rannalla.







Kaupungin perustaja Moses Cleveland


Rock'N'Roll Hall of Fame



Ostin läheisestä ostoskeskuksesta itselleni paidan, jossa on Minecraftin jaksollinen järjestelmä. Paita on aivan loistava, sillä siinä yhdistyvät kemia ja Minecraft hauskalla tavalla! Minecraft on eräs peli, jota tykkään pelata tosi paljon, vaikka se äkkiseltään vaikuttaa huonolta peliltä.





Ottelu käynnissä
Ottelu oli tiukka, mutta lopulta Cleveland Indians voitti Detroit Tigerin niukasti yhdellä pisteellä! Ottelu kesti lähes 4 tuntia mutta se oli silti mielenkiintoista, koska tiesin säännöt pääosin, koska olen pelannut suomalaista pesäpalloa koulussa. Amerikkalaisessa jalkapallossa taas en tiennyt sääntöä, minkä takia se tuntui tylsemmältä.


Kuvassa muut retkellä olijat vasemmalta oikealle: Petri, Tiffany, Tyler ja Eray.
Ottelun jälkeen menimme tapaamaan Tiffanyn perhettä, koska Tiffanyn koira oli kuollut. Sukuloimme myös Tiffanyn mummilla ja söimme siellä keksiä. Viimeiseksi menimme Tylerin vanhempien luokse. Tylerin äiti oli hassu, sillä hän motkotti Tylerille, että hänen pitäisi syödä vähemmän kampuksen ulkopuolella ja enemmän kampuksella ja käyttää säästeliäämmin rahaa eikä syödä roskaruokaa ja piffata Tiffanyn ruokia jne. Pääsimme siis näkemään kunnolla amerikkalaista perhe-elämää. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti