keskiviikko 5. syyskuuta 2012

la 1.9.2012

Amerikkalaista jalkapalloa naapuriosavaltiossa


Lähdimme klo 14 täältä linja-autoilla Pittsburghiin Pennsylvaniaan katsomaan Pittburgh Panthers vastaan Youngstown State University amerikkalaista jalkapallo-ottelua. Koska Youngstown ja Pittsburgh sijaitsevat lähellä osavaltioiden rajaa, matka ei kestänyt kauaa, noin tunnin. Saimme bussiin mennessä omat punaiset kannustus-T-paidat.


Eray ja Petri menossa linja-autolle
Perillä meillä oli useampi tunti aikaa oleilla stadionin liepeillä. Jotkut YSU:n (Youngstown State Universitylla) kannattajista olivat tulleet perille omilla autoillaan, joiden takana he paistoivat juustohamppareita. Itsekin sain yhden! :) Autojen luona oli kuitenkin aikamoinen mekkala ja tungos, joten en viihtynyt siinä kauaa vaan menimme Petrin ja Erayn kanssa kiertelemään aluetta. Kävimme myös juomassa yhdet juomat. Mä otin Smirnoff Ice:n, koska en oluista välitä.

Vastustajajoukkueen cheerleadereita
Vastustajajoukkueen cheerleaderit hetken päästä edellisestä kuvasta haukkaamassa hiukopalaa. Tuollaisia pöytiä oli joka puolella autorivien välissä
Ostin myös popkornia, jota paikalliset kutsuvat kettlecorniksi, koska he ovat laittaneet siihen sokeria. Ostin keskikokoisen pussin, mikä oli valtava. Samoin myyjälle, että olen Suomesta ja en ole ennen syönyt makeita popcorneja, joten hän antoi minulle alennuksen 5 $ -> 3$). Mikä oli erittäin mukavasti tehty! :) Mennessä sisään stadioniin mainitsin lipuntarkastajalle, että olen Suomesta ja hän antoi minulle ilmaisen appelsiinisuklaatikkarin! How nice!


Kuvassa saamani tikkari ja alennetut kettlecornit
Itse Heiz arena oli aivan valtava; sinne mahtui yli 65 00 henkeä! Koska en ole ollut millään isolla stadionilla tämä tuntui todella valtavalta.

Ottelun huumaa
Toisen ja kolmannen erän välissä oli väliaika, jossa orkesterit soittivat musiikkia, mitä erilaisemmissa muodostelmissa ja vaihtelivat muodostelmaa vähän väliä kesken musiikin.

Väliajan muodostelmamusiikkia

Aluksi peli ei oikein kiinnostanut, mutta kun ottelun loppu läheni ja tulos näytti lupaavalta, ottelun seuraaminen vei mukanaan! Ottelu oli tiukka, mutta meni koko ajan joko tasatilanteessa tai johdossa. Loppujen lopuksi Pingviinit veivät voiton numeroin 32-17! Siitäs saitte Pantterit, sillä he olivat maksaneet Pingviineille (useita tuhansia dollareita), että he tulisivat pelaamaan kauden ensimmäisen pelin heitä vastaan, koska he ajattelivat saavansa helpon voiton. Don't count your chickens before they're hatched! (eli Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa.)

Vastustajan kannattajia lähti loppupelissä kauheasti pois, koska he luovuttivat eivätkä uskoneet Pittsburghin voittoon. Se oli huvittavaa, vaikka he olivat maksaneet liput peliin, mutteivat katso sitä loppuun.

Siirryimme viisi minuuttia ennen pelin loppumista alas lähelle meidän cheerleadereitä, orkesteria ja pelikenttää. Tunnelma oli katossa!


Meidän orkesteri ja riemuitsevat YSUlaiset



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti