maanantai 24. syyskuuta 2012

la 22.9.2012

Amerikan kemianjärjestön piknik

Opiskelin aamupäivän ja neljän aikaan kemian laitoksen kristallografi Matthias Zeller (kotoisin Saksasta) tuli hakemaan minut Amerikan kemian järjestön piknikille. Menimme maisemareittiä Mill Creek Parkin kautta, josta näin monta uutta kohtaa, joita en ollut aikaisemmalla reissulla Jimmyn kanssa nähnyt. Lisäksi hän tiesi todella paljon puiston historiasta.

Puiston jälkeen huomasin meidän olevan lähellä All American Comics and Card -liikettä, jonka sijainnin olin paikallistanut Googlen karttojen ja Street View:n ansiosta. Jälkimmäisen ansiosta tiesin, että nyt ollaan lähellä MTG-korttikauppaa! Koska meillä oli aikaa, kävin ostamassa muutaman boosterin! Sieltä sai 3 boosteria 10 $:lla ja laskin, että se on noin 2,6 € per boosteri. (Boosteri on 15 korttia sisältävä pikkupakkaus aina jostakin tietystä sarjasta. Kortit ovat satunnaisia kortteja kyseisestä sarjasta. Boosterissa on 1 harvinainen tai sen tilalla josku erikoisharvinainen, 3 keskitason korttia ja loput yleisiä. [Pääpiirteittäin näin] )

Lopulta saavuimme Boardman Parkiin, jossa oli katos/patio meitä varten. Siinä oli vain yksi seinä, jolla oli takka. Kolmella muulla seinustalle ei ollut varsinaisia seiniä, vaan ylhäältä rullattavat paksut verhot/seinäkankaat, jotka sai kiinnitettyä lattianrajaan kiinni.

Paikalla oli kymmenkunta ihmistä, joista lähes kaikki (pl 2) nuoria. Jokainen toi vähän ruokaa mukanaan ja ACS (American Chemical Society) oli ostanut suurimman osan. Eräs Phill grillasi jauhelihapihvejä ja nakkeja, joista teimme hodareita ja hamppareita. Tarjolla oli myös mm. dippivihanneksia.



Pelasin Jengaa, jonka suomalaiset tietävät nimellä Timpuri tai Huojuva Torni. Pääsimme siinä ihan loppuun asti, ettei ollut mahdollista ottaa enää yhtään palikkaa pois, sillä kerrokset koostuivat joko vain keskipalikasta tai kahdesta reunapalikasta. Se oli hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti