maanantai 24. syyskuuta 2012

su 23.9.2012

Opiskelua, messussa käyntiä ja uuvahdus-Minecraftia

Koko päivä meni opiskellessa. Kello 6 menin messuun Newman Centerille. Newman Center on tosi lähellä. Matka sinne huoneestamme on lähempänä kuin Villähteellä postilaatikko meidän kotiovesta. Tosi matka tuplaantuu tai triplaantuu, jos käyttää Cafaro Housen pääovea. (Meidän huone on viimeinen länsisiivessä.)

Olen miettinyt sitä, että saanko käydä ehtoollisella Newman Centerin messussa  ja nauttia sekä leivän että viinin. Kysyin sitä Nickiltä, joka on keskuksen työntekijä ja hän sanoi, että kyllä, vaikka katollisen opin mukaan riittää myös vain toinen, jos niin haluan. Se oli todella hienoa kuulla, että saan osallistua sekä leivälle että viinille ehtoollisella. Nimittäin Italiassa se tuskin olisi mahdollista! Newman Centerin väki on todella ystävällistä.

Kirkon jälkeen jatkoin opiskeluja ja loppujen lopuksi olin jo niin tympääntynyt opiskeluihin, että en enää viitsinyt tai viitsinyt jaksaa opiskella enempää, vaikka en ollut päässyt opiskeluissa siihen pisteeseen, johon oli tarkoitus. Jotenka aloin pelata Minecraftia, jossa edellisellä kerralla tein teleportaalin Hornaan, jossa ehdin aiemmin vain piipahtaa. Horna osoittautuikin ensisilmäystä huomattavasti häijymmäksi paikaksi, koska siellä ammuttiin ilmasta käsin tulipalloja päälleni. Se ei ollutkaan hiljainen todella laavarunsas ja tulinen paikka, jossa muutamat zombit ja luurangot haahuilevat.

Spektrin tulkintaa, joka on kaikkein mukavinta tämän syksyn opiskeluista! Tämä on simppeli spekti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti