torstai 22. marraskuuta 2012

to 22.11.2012

Kiitospäivä: varsinainen kiitospäivälounas kaverini Alyssan kotona, iltakävelyä Petrin ja Erayn kanssa ja mango-kranaattiomenaherkuttelua Stanin kanssa

Alustavan suunnitelman mukaan olisin mennyt kämppikseni Scottin luokse kiitospäiväksi, mutta koska se ei sopinut hänen äitinsä tultua sairaaksi menin raamattupiirituttujeni Alyssan ja Meganin kotiin

Alyssa ja Megan hakivat minut Cafarolta ja menimme supermakettiin ostamaan viime hetken ostoksia lounas-päivällistä varten. Ostin sieltä neljä kranaattiomenaa, sillä aikaisemmin olin ostanut vain yhden kranaattiomenan ja minun tekiä mieli niitä lisää. Varmuuden varalta ostin myös laatikollisen klementiinejä ja banaania. Söin aikaisemman kranaattiomenan Stanin kanssa, jolloin siitä tuli hänen suosikkihedelmänsä! Kranaattiomenat ovat niin hyviä!

Alyssan ja Meganin perheessä on kaksi koiraa ja yksi kissa. Tykästyin etenkin Peanut-koiraan ja Nalla tai Nilla nimiseen kissaan.

Peanut (pähkinä) on sylissäni, josta CC on kateellinen

Tässä perheen vanhemmat, minä ja kaverini Alyssa. Toinen kaverini Megan ei ole tässä kuvassa, koska hänen piti lähteä töihin.

Talo oli tyypillinen amerikkalainen talo, joka oli suurin piirtein saman kokoinen kuin kotini.

Ruokailuhuone, jossa aikuiset söivät ruokansa

Olohuone (heillä oli myös erillinen nk. perhehuone, jossa oli TV)
 Ruoka oli herkullista ja posiivisena yllätyksenä siinä ei ollut liikaa suolaa ja rasvaa kuten lähes aina muulloin. Autoin hieman perheen äitiä valmisteluissa. Maissimuhennos oli erittäin hyvää. Pitääkin kysyä Alyssalta, jos saisin sen reseptin.

Kalkkuna ennen sen paloittelua

Ruokatarjoilut poislukien jälkiruoka
Paikalla oli perheen äidin lukiokavereita, joista yksi oli juutalainen. Hänen äitinsä ja lapsensa olivat myös kylässä. Näytin Alyssalle Näkymiä Nastolasta II -kirjaa ja juttelimme siitä esille tulevista asioista. Lisäksi pelasin hänen sekä juutalaisen Miriamin kanssa rommia vai rummia. En tiedä sen oikeaa kirjoitusasua suomeksi. Pelasimme myös Apples to Apples korttipeliä (yhdistä adjektiiviin substantiiveja luoden hauskoja yhdistelmiä).

Kuva Alyssan kodista poislähteissä. Minun piti ottaa kuva talosta aikaisemmin, mutta se unohtui

Illalla Petri ja Eray tulivat pyytämään minua iltapalalle mäkkäriin. Lähdin mukaan, mutta 24h mäkkäri, ja Taco Bell (meksikolaista pikaruokaa) olivat kiinni. Myös keskustan ravintolat olivat kiinni, joten ruokareissumme olikin lopulta iltakävely. Ei huono ollenkaan.


Iltanäkymää Youngstownin keskustasta
Pyysin Stanin illalla luokseni syömään mangoa ja kranaattiomenaa, koska ne ovat meidän molempien suosikkihedelmiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti