torstai 22. marraskuuta 2012

ma 19.11.2012

Auton palautus, tiivistelmän huipputulokset, poikkeuksellinen aamiainen, ennakkokiitospäiväpäivällinen & joulukorttien piirtämistä Afganistaniin

 

Sain tiivistelmästäni 98 % pisteistä! Olin tällä kertaa valinnut lyhyemmän ja helpomman aiheen, mutta onneksi sain yhtä hyvän tuloksen kuin aikasemmin.

Palautin auton aamutuimaan, jonka jälkeen menin Kilcawley Centeriin syömään aamupalaa. Tällä viikolla ateriapyyhkäisyjä oli enemmän kuin aikasempina viikkoina johtuen kiitospäivälomasta loppuviikosta. Ateriapyyhkäisy (Meal Swipe) tarkoittaa ruoan maksamista opiskelijakortilla, joka pyyhkäistään kassa laitteessa kuten pankkikortti. Minulla on 14 ateriaa viikossa eli 2 jokaisena päivänä.

Poikkeuksellinen aamupala: rasvatonta maitoa, kanakolmiovoileipää sekä maissisipsejä.

Luentojen jälkeen menin Newman Centeriin syömään kiitospäiväpäivällistä, vaikka kiitospäivä on varsinaisesti vasta torstaina.

Kiitospäiväruokaa Newman Centerissä. Juoma lasissa on limpparia vaikka se näyttää ihan viiniltä.

 Ateriaan kuului perunamuussia, kalkkunaa, leipää, bataattimuussia, yrttistä leivänmurenalisäkettä sekä viherpapulaatikkoa.

Tein kaksi korttia yhdysvaltalaisille sotilaille Afganistaniin. Tämä oli mielestäni todella aikaista! Ei ole vielä edes joulukuu! Tosin täällä on jo paljon joulukrääsää kaupat pullollaan ja joulumainoksia alkaa tulla TV:stä koko ajan lisää ja lisää.

Joulukorttien tekemistä Afganistanissa olevissa Yhdysvaltojen sotilaille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti