torstai 1. marraskuuta 2012

su 28.10.2012

Aikuispyhäkoulu/raamattupiiri sekä luterilainen messu

Aiempana viikolla minut kirkosta Cafarolle (asuntolaan tuonut) Ray haki minut kirkkoon. Tällä kertaa lähtö oli aikaisemmin, jonka seurauksena menin aikuispyhäkouluun tai raamattu-keskustelupiiriin kirkon kappeliin Rayn äidin kanssa (Andrewn isoäiti, Andrew oli henkilö, joka haki minut viime viikolla kirkkoon). Piirissä luimme alla olevaa kirjaa sekä keskustelimme.


Kirkon eroista jäi vielä muutama asia sanomatta viime viikolta. Ristikulkue tuli kirkkosaliin vasta synnintunnustuksen jälkeen ja yhdessä vaiheessa (en muista missä), penkkirivillä istuvat pitivät toisiaan käsistä kiinni.


Evankeliumin lukua (Avustavilla nuorilla oli myös viime kerralla punaiset kaavut vaikka edellisellä kerralla liturginen väri oli vihreä)







Children's Message, lasten sanoma. Tällä kertaa lapsia oli enemmän ja liturginen väri oli punainen


Kirkon aulassa oleva hieno puro.
 Kirkon menojen jälkeen menimme syömään edellisviikkoiseen tapaan johonkin ravintolaan (vaihtuu viikoittain). Tällä kertaa nautin letuista mustikkahillon/kastikkeen ja kermavaahdon kera. Lettujen sisällä oli vielä todella hyvää makeaa tuorejuustoa tai vastaavaa. Harmi, että lettuja oli vain kaksi! :D

"Aamupalalla". Henkilöt oikealta vasemmalle Ray (isä), Jeanne (isoäiti) ja Ross (poika)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti