lauantai 3. marraskuuta 2012

ke 31.10.2012

Skype-keskustelu joulukuun autoreissusta, hiusten värjäys, herkkujen syömistä todisteanalyysilla, Halloween juhjat Newman Centerilla

Aamulla olimme Petrin kanssa Skype-keskustelussa Suomeen päin. Hahmottelimme joulukuun autoreissumme matkaa aikaisempaa tarkemmin.
 
Todisteanalyysilla professorimme Dr. Wardle oli ostanut meille vuokaleivoksia rikostekniikkaseuran hyväksi! Todella mukavasti tehty! Katsoimme videota ja söimme vuokaleivoksia. Ai, että ne oli hyviä! Tiesittekö, että ulos jätetty ihmisruumis voi olla pelkkä luukasa 5 tuntia kuoleman jälkeen! Nimittäin jotkut linnut voivat syödä ihmislihat niin nopeasti ja ne jättävät jäljelle sinne tänne levitetyt luut.
 
Tiesitkö, että autosi tietokonejärjestelmään voidaan murtautua helposti. Ohjelmassa olleet ihmiset murtautuivat erääseen autoon soittamalla autontietokonejärjestelmän numeroon, jonka he saivat analysoimalla auton dataa. Puhelun ollessa auki, he lähettivät puhelinverkkoa pitkin hallintaohjelman autoon. Yksi heistä meni auton viereen ja toiset käyttivät tietokonetta toisaalla. Ensin he vilkuttivat auton valoja, jotta "kaappaaja" löytäisi auton. Sitten he laittoivat auton käyntiin ja vasta sen jälkeen avasivat auton ovet, jotta "kaappaaja" pääsisi autoon. "Kaappaaja" meni autoon ja lähti ajelemaan autolla. Niin helppoa se on! Mitä enemmän auto toimii tietokoneella, sitä enemmän sen ominaisuuksia voi käpälöidä. Vanha auto on siis parempi myös senkin takia, koska kukaan ei halua varastaa sitä! Rotja kunniaan!


Värjäsin hiukseni vihreiksi Haloweenin takia.


Päivällisellä Christman's ravintola oli korteltu Halloween teemalla. Koristeita oli lisätty entisestään alkuviikkoon nähden.






 Illalla menin Halloween juhliin Newman Centerille tunnin myöhässä opiskelujeni takia. Muut kaiversivat kurpitsoja ja minä katselin sekä juttelin kaivertajien kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti