tiistai 13. marraskuuta 2012

ke 7.11.2012

Kemian välinekurssin koe & asuntolamme kerroksen (1West = ykköskerroksen länsisiipi) pizza-peli-ilta

Koe tuntui menevän ehkä hitusen paremmin kuin aikaisempi, joten hyvä tulos on oletettavissa! :) Olen oppinut vastaamaan koekysymyksiin nopeammin.

Iltapäivällä tein ilmoituslappuja seuraavan viikon torstaina järjestämääni historiallisten tanssien iltaan. Maanantaina olin varannut Cafaro-asuntolamme monikäyttöhuoneen tansseja varten.

Tässä yksi versio tekemästäni esitteestä.

Illalla meidän asuntolakerroksellamme (1West) oli pizza- ja lautapeli-ilta. Pizzana oli todella todella Amerikkalaiseen tapaan juustopizzaa (eli ei täytteitä) sekä pepperonipizaa. Juomana oli limppareita. Pelasimme hieman korttia, mutta pääpaino oli Wii-pelikonsolin tanssipelissä. Meillä oli kolme ohjainta käytettävissä, joten kolme ihmistä pystyi tanssimaan yhtä aikaa. TV:n ruutu oli heijastettu seinälle, jolta näimme millä lailla oikeassa kädessä olevaa kapulaa piti heiluttaa. Kapula tunnisti liikkeen ja sen ajoituksen, jonka perusteella peli pisteytti tanssin.

Tanssipelin pelaamista. Vasemman puolimmaisin henkilö on RA:mme Gregogy (järjestää ohjelmaa Cafarossa, päivystää tiskillä, kyselee meidän kuulumisiamme, puuttuu Cafaron epäkohtiin, esim. mahdolliseen metelöimiseen yöllä). Tummaihoinen mies/poika on Luke, bahamasaarilta ja tummatukkainen tyttö on Juliette USA:sta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti