maanantai 19. marraskuuta 2012

su 11.11.2012

Youngstowniin paluu ja retki Washington DC:ihin.


Mammottiluolastolta pääsin nukkumaan 2 aikaan aamuyöstä. 3.40 aamuyöstä piti herätä Washington DC:n lähtöä varten, sillä bussi lähti viideltä. Menomatka menikin lähinnä nukkuessa. Viikonloppuna matkustin linja-autossa tai autossa yhteensä 28 tuntia! Washingstoniin menomatkalla bussissa näimme Pentagonin!

Pentagon

Teksti juutalaisvainomuseosta (holocaust tarkoittaa juutalaisvainoa)

Washington DC:ssä kävimme ensin juutalaisvainomuseossa, joka oli aivan järkyttävä. Miten ihminen voikaan saada aikaan niin paljon pahuutta! Museossa ja sen jälkeen kiertelin neljän kaverini kanssa: kiinalainen Yanda (mies, lausutaan Jenda), kaksi taiwanilaista tyttöä Jennifer ja Yan sekä thaimaalainen Novi. Tytöt tykkäsivät ottaa todella paljon valokuvia. Kävimme Washington monumentilla, toisen maailmansodan muistoalueella, valkoisella talolla sekä kansallisella taidegallerialla. Kiertelyn loppuvaiheessa istuimme alas syömään terassille. Keli oli niin lämmin, että T-paidalla ja farkuilla pärjäsi hyvin. Oikeastaan shortit olisi tarvinnut olla farkkujen sijastä, sillä siellä oli niin lämmintä!

Takana oleva rakennus on Lincoln Memorials

Minä ja Yuan Lincoln Memorialsin edessä
Ryhmämme valkoisen talon edessä. Vasemmalta oikealle: Yanda (lausutaan Jenda), Nona, Yuan, minä ja Jennifer.

Washington Monument

World War II Memorials (toisen maailmansodan muistoalue)

Näkymä toisen maailmansodan muistoalueelta
Kävimme tyttöjen kanssa syömässä ulkoravintolassa. Huomaa, olen T-paita & farkut päällä ja ihan sopiva oli! Yanda meni viereiseen kauppaan siksi aikaa. Hänen ja taiwanilaisten kesken heillä on jonkinlaista eripuraa, sillä Yanda kulki jonkin matkan päässä edellä koko reissun ja minä vuorottelin, kenen kanssa kuljin samaa vauhtia.

Ruokapaikkamme kadun kulmassa

Syömässä tyttöjen kanssa. (Yanda oli sillä aikaa ostoksilla)

Ruokamme

US Capitol

Jogurttijäätelöä ostamassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti