maanantai 1. lokakuuta 2012

pe 28.9.2012

Lounaalla Dr. Hunterin ja Dr. Zellerin kanssa, kahvitunnilla MTG:tä ja illalla jääkiekko-ottelu

Ruskan värejä Maag:n kirjaston edessä
Olin kaksi tuntia kemian tutkimuskurssin ohjaajieni/opettajieni kanssa syömässä Circle Pizzassa. Näytin heille Näkymiä Nastolasta II -kirjaa ja juttelimme kaikenlaista mm. politiikasta, ilmastosta ja historiasta. Se oli oikein mukava kokemus.

Syömästä lähdin suoraan kansainväliselle kahvitunnille, jossa opetin hieman suomea. Suomen lisäksi opetin MTG-korteilla pelausta Brittanylle. (Opetin suomea eri henkilöille). Hänellä on täyspunainen pakka.

Illalla menimme katsomaan jääkiekkoa Covelli Centre:en, joka sijaitsee keskustan vastakkaisella laidalla joen vieressä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun olin katsomassa jääkiekkoa livenä.

Ihmiset yrittivät heittää jääkiekkoja kentän keskellä olevaan rasiaan/laatikkoon, johon liittyi joku lahja tms. Heittelyn jälkeen lapset kävivät keräämässä kiekot.

Katseluseuruetta.  Blondi  alemmalla rivillä on Jessica, jolla on sukujuuria Suomesta. Hän oli aikaisemmin kanssani Annette:lla illallisella, josta kerroin aiemmin. Ylärivillä on kansainvälisen opiskelijajärjestön hallituksen jäseniä (sihteeri, pj ja kai vpj)

 
Petri saapui myöhemmin kavereidensa kanssa. Pojat ovat kai amerikkalaisia, mutta tyttö on Serbiasta, Slovakiasta, Jugoslaviasta tai jostain siltä alueelta. En muista tarkkaan, mutta mielestäni Serbiasta.


Ottelun huumaa Youngstown Phantoms vastaan Omaha Lancers. Liiga ei ole NHL eikä yliopistoliiga vain jotain siltä väliltä.





Oli aika hilkulla, etten mennyt Newman Centerin lautapeli-iltaan, koska minua ei jääkiekko juuri kiinnosta. Menin peliin kuitenkin, koska olen ollut Newman Centerissä pelaamassa lautapelejä pari kertaa ja koska sinne lähti kavereita. Ottelua oli ihan kohtalaista - kohtalaisen mielenkiintoista katsoa. Tulipahan nähtyä amerikkalaista jääkiekkoa ja Covelli Centre! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti