keskiviikko 17. lokakuuta 2012

ma 15.10.2010

Koetuloksia sekä löytö kemian luokan lattiasta.


Saimme kemian välinekurssin toisen välikokeen tulokset. Seuraavassa kuvassa on kaikkien tulokset ja miten arvosanat jakautuvat kirjaimittain. Luokan keskiarvo oli 59. Arvaa minkä tuloksen sain? Vastaus tämän kirjoituksen lopussa.
 
 
Istuin kemian luokassa ensimmäistä kertaa vasemmalla puolella, jolloin huomasin lattiassa rei'än, josta näkyy valoa viidennen kerroksen laboratoriosta! Näin täällä!
Syömässä kävin Pete's placessa (Peten paikassa), jossa on yleensä erittäin hyvää ruokaa, vaikka joskus saattaa olla hankalaa, jos ei ole varsinaisesti mitään lihaa tarjolla. Juomana siellä on vain limpparia, vettä, jääteetä tms. eli ei siis ollenkaan maitoa. Maidon puuttuminen on tämän ravintolan suurin miinus, mutta ei sitä täällä ollessa ole joka aterialla pakko juoda maitoa. Pitää eläytyä tähän tyyliin.
Pete's place (Peten paikka)
Ravintolan johtaja tai joku vastuu henkilö tuntee minut, ja hän sanoo, että näytän ihan kuin jonkun hänen tuttunsa pojalta, kun hymyilen. Hän sanoo alaiselleen: "Look at that smile, it's like .... (somebody's)" eli "Katso tuota hymyä, se on ihan kuin sen .... (en muista kenet hän sanoi, koska en tiedä häntä)". Se tuntuu mukavalta!
 
Seuraavassa kuvassa näätte, minkälaisia naapureita minulla on:
 
 
Hänen nimensä on Jacob ja hän on alkujaan tsekkiläinen, mutta on asunut täällä jostain 6-10 vuotiaasta asti. Hänen kämppiksensä on bahamalainen Luke (pääaine kemiantekniikka, kuten kämppikselläni). Molemmat ovat mukavia tyyppejä. En tiedä, miksi hän oli naamansa tällaiseksi värjännyt.

Sain 74 pistettä eli A:n eli toiseksi parhaan tuloksen! Se oli kolme pistettä enemmän kuin viime kerralla. Olin tyytyväinen! =) Sain myös paremman tuloksen kuin etelä-korealainen Seon (lausutaan Sun), joka väitti saavansa tästä kokeesta paremman kuin mä.Toisin kuitenkin kävi! :)

Todisteanalyysin kokeesta sain 90/100 eli hyvin meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti