torstai 11. lokakuuta 2012

la 6.10.2012

Huvipuistopäivä Cedar Pointissa ja nuotioilta

Aamulla heräsin aikaisemmin kuin muut, joten tein vähän kemian tehtäviä ennen lähtöä. Tilat olivat aika ahtaat, mutta oli mukavaa tehdä tehtäviä erikoisessa paikassa.

 


Seuraavasta linkistä panamalla näet Cedar Pointin kartan:
http://www.themeparkreview.com/parks/photo.php?pageid=83&linkid=11724

Cedar Pointtiin oli noin tunnin matka asuntovaunulta ja Avneesh ei lähtenyt, koska hänen piti opiskella.

Näkymä Cedar Pointin sisäänkäynnin edestä













Cedar Pointissa kävimme muutamassa laitteessa, koska jonot olivat pitkät. Useaan laitteeseen meidän piti odottaa noin kaksi tuntia. Kaiken kaikkiaan kävimme viidessä eri vuoristoradassa: Raptor, Mantis, Blue Streak, Mean Streak. Cedar Pointissa oli Haloween-teema, joten kahdeksan aikaan alkoivat Halloween jutut. Ensiksi menimme niin kutsuttuihin Haunted House juttuihin. Niissä mennään pimeitä, utuisia käytäviä pitkin ja käytävissä on pelottavasti pukeutuneita ihmisiä, jotka yrittävät parhaansa mukaan pelotella ja säikäyttää kulkijoita. Ensimmäinen näistä oli CornStalkers, jossa mentiin ikään kuin maissipellon läpi. Toinen oli Fier Faire (Pelkomarkkinat) keskiaikateemareitti ja neljäs oli Club Blood (Veriklubi) yökerhoteemareitti. Nämä olivat oikein mukavaa vaihtelua ja erityisen mukavia siitä, että niihin ei tarvinnut jonottaa juuri ollenkaan.

Olisin halunnut olla vielä pidempään ja mennä jompaan kumpaan tosi isoista vuoristoradoista sekä tosi korkeaan laitteeseen, joka ei ollut vuoristorata. Laite nostaa ihmiset pystysuoraan ylös ja pudottaa ne maan vetovoimalla alas. Olimme porttien ulkopuolella ennen kuin ehdin huomata ja he halusivat lähteä, koska Avneesh oli kämpillä yksin Tiffanyn vanhempien kanssa.

Ensimmäinen ruokapaikkamme


Näkymä jonosta Raptoriin. Alhaalla on vain ehkä noin/alta kolmannes koko jonosta.






Ihan juuri odotuksemme palkitaan. Kuvassa vasemmalta oikealle: Eray, Tyler, Tiffany


Raptor


Jäätelöä pikkupallojen muodossa

Kanelikierreleivonnainen

Oudon muotoisia "ranskaisia"


Joona jalkapuussa




 
Mean Streakin takaa näkyi yksi suurista järvistä: Lake Erie.
Luuranko kalassa



Tiffany piti meidät kaikki tiukassa kurissa. Tylerille hän motkotti vähän väliä ylinopeudesta. Minulta hän otti puhelimen pois, kun kyllästyksissäni aloin soittaa musiikkia kännykästäni. Ynnä muuta.

Kämpille palattuamme menimme istumaan iltaa nuotion ääreen. Sinne oli kokoontunut asuntovaunuissa asuvia ihmisiä, joista lähes puolet oli jotakin sukua Tiffanylle, sillä siellä oli Tiffanyn sukua neljä asuntovaunullista.


Tiffanyn perheen nuotio (eli ensimmäinen, jolla illan aikana olin)
Tarjosin Tiffanyn tädeille Emmi K.:lta saamiani salmiakkeja, joista toinen ei tykännyt ollenkaan, mutta toisen mielestä ne olivat ihan hyviä. Hän piti kuulemma muuten lakritsista. (Englanniksi salmiakki on suolainen lakritsi). Menin tätien, Erayn ja Avneeshin kanssa ottamaan "omenapiirakkaa", joka oli paikallinen juoma, joka käytännössä maistui omenalta ja kanelilta. Otin sitä vähäsen ja kyllä se ihan hyvältä maistui. Tädit olivat aika moisessa huppelissa, muttei se minua haitannut. Meillä oli hauskaa kaikkien niiden ihmisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti