keskiviikko 3. lokakuuta 2012

ma 1.10.2012

Huumetentti ja haukka

Huumetentti meni hyvin, sillä se oli monivalinta ja luennoitsija oli tunneilla vihjannut hyvin pitkälle, mitä koekysymykset ovat. Oxycodone ja OxyContin taisivat mennä väärin päin kahdessa kysymyksessä, mutta eipä muita epäselvyyksiä tainnut olla. Tentistä ulos päästyäni näin haukan Cushwa Hallin (missä tenttini ja koko rikostekniikan laitos sijaitsevat).

Ennen tenttiä ollut luento oli peruttu, mutta jäin sinne tekemään tehtäviä ja ottamaan kuvia luokkahuoneesta. Kirjoitin taulun vasempaan yläkulmaan: Mukavaa päivää! ja oikeaan Oppimisen iloa! Seuraavan päivän tunnilla Dr. Linkous ei pyyhkinyt tekstejäni pois, pyyhkiessään taulua, mutta keskiviikkona ne oli jo pyyhitty. Alempana olevissa kahdessa kuvassa on kemian laitoksen 6. kerroksen huone, jossa kaikki kemian luentoni ovat.


Näkymä luokkahuoneen ikkunasta. Alue ei ole enää kampusta.
Tentin jälkeen menin kirjastolle tavalliseen tapaan lukemaan ja kuuden jälkeen lähdin käpöttelemään syömään. Kirjaston ja Ward Beecher Hallin (kem, fys, bio) välissä näin Petrin kämppiksen Michaelin, jonka kanssa menin päivälliselle. Christmaniin Erai sattui tulemaan saman aikaan, joten söimme kolmestaan. Aika usein sitä törmää johonkin tuttuun, mutta harvoin näin, että matkan varrella törmää kahteen, jotka ovat menossa syömään.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti