maanantai 8. lokakuuta 2012

ke 3.10 & to 4.10.2012

Labraa, Zumbaa ja myöhaisopiskelua yliopistolla


Keskiviikkona ja torstaina kävin 4-6 aikaan tunnin Zumbassa. Keskiviikon tunnille kaverini Juliette pyysi minua sinne, enkä ollut aikaisemmin sillä kerralla ollutkaan, koska se on todisteanalyysikurssin laboratoriharjoitusten kanssa samaan aikaan. Tänä keskiviikkona laboratoriokerta oli peruttu, joten pääsin poikkeuksellisesti keskiviikko-Zumbaan. Pitäjä oli kaikista kyllä ehdottomasti kaikkein paras, sillä hän toisti liikkeitä riittävästi ja ne olivat mielikuvituksellisia (esim. japani/kiina teema) ja mukavia tanssia. Toisaalta vähän harmitti, etten pääse muulloin hänen tunneilleen.

Zumban jälkeen opiskelin, kävin syömässä ja jatkoin opiskeluja yliopistolla. Zumban jälkeen tykkään opiskella Watson-Tresselin opiskeluhuoneessa/tilassa yliopiston ehkä isoimmassa rakennuksessa. Keskiviikkona opiskelin siellä 22.40:een asti , koska se on viihtyisän rauhallinen sekä tunnelmallinen tila. Torstaina lopetin reilu tuntia aikaisemmin.

Kokaiini ja kokaetyleeni ja niiden aineenvaihdunta- ja palamisvälituotteiden analysointia kaasukromatografia-massaspektrometrillä -artikkelin lukua abstraktin (eli lyhennelmän) tekoa varten. Itse sain valita aiheen, joka oli erittäin mielenkiintoinen, joksin turhan pitkä.


Tunnelmallinen Watson-Tressel-opiskelutila

Torstain kemian välinekurssilla mittasimme radioaktiivisuutta eri beeta- ja gammasäteilylähteistä (ne olivat cesiumia, thalliumia ja kobolttia).

Radioaktiivisuusmittauksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti