torstai 23. elokuuta 2012

to 24.8.2012

Aamulla minua ahdisti kaikenlaiset opiskelu- ja raha-asiat, mutta mieleni rauhoittui päivän myötä.
Ahdistus helpotti, kun kävin muutamassa toimistossa kyselemestä asioistani.

Kemian välinekurssin ruokatauolla menin Kilcawley Centeriin syömään yhteen ruokapaikkaan, jossa en ollut aikaisemmin ollut. Siellä ruokailukäytäntö oli erilainen kuin lähellä asuntoani olevassa Christman-ruokapaikassa, koska siellä annettiin valmiit annokset. Christmanissa saa syödä niin paljon kuin jaksaa. Söin juustohampparin ranskalaisilla ja join kirsikkafantaa amerikkalaiseen tyyliin. Nam!

Minulla oli tänään Racquetballia, johon menin suoraan kemian laitokselta. Aikaa paikanvaihtoon on vain 10 minuuttia ja racquetballin opetuspaikka oli toisella puolella kampusta, joten 10 minuutissa en ehtinyt ajoissa haahuilla oikeaan paikkaan. Opettaja kertoi vain käytännön kurssijärjestelyistä ja saimme omat mailat ja suojalasit.

Iltapäivällä soin terveellisemmin: vihanneksia, kalkkunanrintaa, perunaa (josta vain noin 20 % oli ranskalaisia). No otin kyllä jälkkärinkin, sillä pitäähän mun kasvattaa bulkkia :D

Bulkki tarkoittaa läskiä. Kiinalainen Yanda (lausutaan Jenda) puhui tästä aikaisemmin tällä viikolla, kun hän kommentoi amerikkalaisten lihavuutta. Siitä tämä bulkkijuttu on tullut.

Pesimme kämppikseni Scottin kanssa pyykkiä ja näin ensimmäistä kertaa tämän asunrakennukseni (Cafaro House) alakerran.

Klo 18 menimme vaahtobileisiin, jossa oli kaikenlaista syötävää: hampurilaista, hotdogia, limpparia, popkornia, sämpyläjäätelöä (samanlaisia kuin suomalaiset), tikkujäätelöä. Kaikki tämä ilmaiseksi! =) Siellä oli myös esillä eri opiskelijayhdistyksiä ja iso vaahtoallas. Vaahtoaltaassa oli pomppulinnamaiset reunat ja sen pohjalla oli hieman lämmintä vettä. Keskellä oli vaahdotin, josta tuli aika ajoin lisää vaahtoa altaaseen. Emme ensin viitsineet Petrin kanssa mennä altaaseen, mutta koska etiopilaiset Johannes ja Jonathan yllyttivät, menimme viimein sinne. Siellä oli hauskaa tanssia.

Ennen vaahtotanssiin menoa pelasimme paikallista yliopistopeliä, jonka nimeä en tiedä. Se on neljän hengen peli, jossa yksi kustakin joukkueesta menee vastakkain. Vuorotellen toisella puolella olevat heittävät neljää kankaista jyväpussia toisella puolella olevien pelaajien edessä olevalle pöydälle/laudalle tms. matalalle puualustalle. Siinä on yksi reikä ja taso on loivasti vino. Jos pussin saa reikään, siitä saa 3 pistettä ja jos sen saa pysymään tason päällä saa yhden pisteen. Jos eri joukkuelaiset heittävät molemmat esim. 2 pussia tason päälle ne kumoavat toisensa ja kumpikaan joukkue ei saa yhtään pisteitä. Kun vastakkaisen puolen pelaajat ovat heittäneet, heitä vastapäätä olevat heittävät. (Molemmilla puolella pelikenttää on siis yksi kustakin joukkueesta.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti