sunnuntai 26. elokuuta 2012

la 25.8.2012

Lauantaipäivä menikin klo 16.20:een asti pelatessa Minecraft-tietokonepeliä. En halunnut tehdä mitään sen kummempaa, koska koko viikko on ollut täynnä uusia asioita. Halusin välillä jotain tuttua.

Puoli viiden aikaan menin Petrin ja turkkilaisen Erayn kanssa syömään Pete's Placeen, jonka ruoasta minun tai Petrin kämppikset eivät oikein pidä, mutta kaikkien meidän syömässä käyneen mielestä ruoka oli oikein hyvää. Se ei ollut niin amerikkalaista kuin muissa paikoissa. Siellä oli nimittäin ihan tavallista riisiä ja kastiketta eikä hampparia, ranskiksia yms. Juomina ei tosin ollut kuin limppareita ja vettä. (Christman on siitä hyvä, että sieltä saa maitoa ja mehua.)

Kuudelta etiopialaiset Yonatan ja Yohannes hakivat meidät autollaan, jolla menimme Boardmaniin kaupoille. Menimme isoon ostoskeskukseen, josta ostimme minulle ja Petrille omat amerikkalaiset kännykkäliittymät. Oma numeroni on +1 330-550-0621 (USA:n suuntanumero on +1). Se on minulla tästä lähtien käytössä täällä ollessa, joten vanhaan numeroon ei kannata soittaa ollessani vaihdossa.

Lähtiessämme ostoskeskuksesta huomasimme auton olevan lukossa, avaimet virtalukossa ja auto käynnissä. Miten tämä on mahdollista??? Yonatan meni etsimään turvallisuusihmisiä, mutta he eivät voineet auttaa. Meidän piti yrittää aukaista ikkuna omin avuin. Kuljettajan ikkuna oli hieman rakosellaan (n. 2 cm) joten pujotimme vöitämme sisään ja yritimme rullata ikkunaa auki, mutta tuloksetta. Ajattelin, että ei tuo ikkuna aukea muulla kuin rautalangalla, joten menin haeskelemaan sitä. Sillä välin muut olivat ostaneet kaulakorun ja yrittäneet aukaista ikkunaa sillä, mutteivat olleet onnistuneet. Onneksi toiselta puolelta ostoskeskusta oli iso tavaratalomainen kauppa, jonka varastohuoneesta kävi myyjä hakemassa mulle rautalankaa tai sen tapaista. Ne olivat tikkumaisia rautalangan pätkiä, joiden pää oli käännetty koukkuun. Näillä koukkuraudoilla saimme ikkunan avattua ja olimme todella helpottuneita! =)

Seuraavaksi menimme elokuviin katsomaan Madagascar 3:n, joka oli hauska ja mukava elokuva. Elokuvan jälkeen ostimme ruokaa ja muita tarvikkeita Walmartista, joka oli vastikään avattu. Siellä ei ollut koko valikoimaa, joten en saanut banaaneja, mutta ostin kyllä monenlaisia heräteostoksia. :p

Yonathan ja Johannes heittivät meidän Cafarolle (asuntolaamme) ja tulivat itsekin katsomaan TV-tä Petrin ja hänen kämppiksensä Michaelin huoneeseen. Michael oli Yonathanin kämppis ennen kuin Yonathan muutti pois kampukselta. Sain kuulla Michaelilta, että hän pelaa myös MTG-ä ja etenkin tykkää EDH:sta (Commanderista). Hän kertoi myös, että yliopistolla saa joskus ilmaisia MTG-kortteja (landeja, yleisiä ja keskitason kortteja). Michael lupasi kertoa myös minulle, milloin niitä on saatavilla. Olisi tosi hauska pelata joskus hänen kanssaan MTG:llä. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti