keskiviikko 29. elokuuta 2012

ti 28.5.2012

Kalenterin käyttöä, hieman varsinaista opiskelua, valtavasti kupeksimista tai opiskelun yritystä, zumbaa, kuntopyöräilyä/-kävelyä & ultimatea.


Se on ihmeellistä, miten joskus saa aikaa kulumaan opiskeluun, vaikka ei oikeastaan opiskele sinä aikana yhtään. Näin kävi minulle tiistaina. Esimerkiksi keksin alkaa käyttämään kännykkäni kalenteria ja laittamaan sinne kaikki luennot yms menot, mitä minulla on viikottain. Lisäksi palloilin yleisesti kampuksella, mutta tosin olihan minulla myos luentoja.

Luentojen ja yhden kokouksen jälkeen menin ensimmäistä kertaa yliopiston urheilutiloihin kunnolla. Olin käynyt siellä tuloviikonlopun sunnuntaina pyorähtämässä urheilutilojen ulkopuolella, mutta nyt menin sisälle asti. Menin urheilupakkaan (ns. recreation center), jossa oli zumba-tunti. En ole koskaan aikaisemmin harrastanut zumbaa, mutta se oli todella mukavaa etenkin sen takia, ettei kansan/historiallisten tanssien kurssia järjestetä tänä syksynä. Huomaan, että nautin paljon liikkumisesta musiikin tahdissa. Zumbassa oli paljon väkeä, sanoisin 30-40 henkeä. Pääosa tanssijoista oli naisia, mutta oli siellä myös kuutisen tummaihoista miestä. Mä olin ainut valkoihoinen mies, mutta eipä se mua haitannut. Naisistakin suurin osa oli tummaihoisia. Pari miestä ääntelivät afrikkalaiseen tyyliin, mikä teki tanssimisesta hauskempaa! =D

Kuntosalipuolella on vähintään 30 erilaista juoksumattoa, kuntopyörää, spinning-laitetta ja vastaavaa, jotka on laitettu riveittäin ja niiden yläpuolella on noin 5 eri TV:tä, jotka näyttävät eri kanavia. Näistä takana vasemalla on kiipeilyseinä, jota voisi joskus koittaa. Juoksumattojen takana oli varmaan 30-40 erilaista kuntosalilaitteita ja lisäksi käsipainoja ties kuinka paljon. Kuntopyörien edessä lasiseinän takana on isohko liikuntasali, jossa on noin 8 koripallotelinettä. Koripallohallin yläpuolella on ovaalin muotoinen juoksurata. Sen pituus lienee 1/8 mailia. Juoksuradan oikealla puolella on sali, jossa Zumba-tunnit pidetään. Kuntopyörien etuoikealla on kaksi huonetta, joiden käytävän puoleinen seinä oli lasia. Niissä voi pelata racquetballia (hyvin pitkälle samanlaista kuin squash). Urheilukeskuksesta sai ilmaiseksi pyyhkeen ja avaimen, jolla sai lukittua tavarat kaappiin. Etenkin ilmaisesta pyyhkeen käytöstä oli positiivisesti yllättynyt.

Koska en hengästynyt Zumbasta vielä tarpeeksi ja minua alkoi houkuttaa erilaiset kuntopyörät ja juoksulaitteet, kokeilin yhtä niistä. Laitteen edessä oli TV, josta oli mukava katsella hölkätessä telkkaria. Se oli niin kivaa, että oli vaikea lopettaa! :D Laitteesta näkyi kaikenlaista tilastotietoa urheilusta, jota oli mukava hölkkäyksen aikana seurata.

Takasin kämpille tultuani ja opiskeluun paneuduttuani, Petri tuli kämppiksensä Michaelin ja Erayn kanssa pyytämään minua pelaamaan ultimatea ulos rakennuksemme taakse/eteen. Sanoin, että voin tulla lyhyeksi aikaa, koska en ollut saanut paljoakaan aikaseksi sinä päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti