torstai 6. joulukuuta 2012

pe 30.11.2012

Afrikkalainen ilta prespyreerikirkossa

Illalla menin afrikkalaiseen iltaan Youngstownin keskustassa 15 min kävelymatkan päässä asuntolalta. Minut kidnapattiin mennessäni iltaan! Nimittäin kun odotin liikennevalojen vaihtumista tienristeyksessä lähellä kirkkoa, kaksi tyttöä huusi autosta neuvoja, missä afrikkalainen ilta on. He pyysivät minut kyytiin ja he sanoivat, että he kidnappasivat minut! =) No, neuvoin heille reitin kirkkoon.

Parasta illassa oli afrikkalainen riehakas tanssi. Illassa oli yllättävän paljon surumielistä, älä itke meidän puolesta, vaikka Afrikassa kuolee joka päivä tosi monta lasta -meininki sekä antakaa meille samat oikeudet kuin valkoihoisille. Oli mukava tavata Tomia sekä Chicago-retken kavereita, kansainvälisen kahvitauon väkeä ja kansainvälisen opiskelijajärjestön väkeä.


Siellä oli myös monenlaista ruokaa. Riisiä oli yllättävän paljon, sillä en ollut tiennyt, että afrikkalaiset syövät sitä niin paljon.




 Ostin kaksi arpaa, joista toinen onnisti! Voitin 25 $:n lahjakortin kohtalaisen paikalliseen ravintolaan/baariin. Alla olevassa kuvassa on kaksi Tomin ostamaa lippua sekä kaksi lippua, jotka hänen professorinsa antoi hänelle lähdettyään aikaisemmin paikalta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti